Wszystkie podręczniki do szkoły zawodowej

  1. Planowanie i ocena sposobu żywienia Ćwiczenia Część 2
  2. Matematyka ZSZ kl 1-3 podr NPP w.2015 Cewe PODKOWA
  3. Rachunkowość Finansowa Część III
  4. Zasady żywienia. Technik żywienia i usług gastronomicznych kwalifikacja T.15.1. Podręcznik. Część 2
  5. Organizacja imprez i usług turystycznych.Tom 5. Część 3. Turystyka. Podręcznik
  6. Podstawy działalności gospodarczej w turystyce Turystyka tom II Technik obsługi turystycznej Kwalifikacja T.13 i T.14 podręcznik / REA
  7. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji A.35
  8. Organizacja pracy w hotelarstwie Hotelarstwo tom II Technik ohotelarstwa Kwalifikacja T.11 podręcznik cz.1 / REA
  9. Dłonie stopy ciało Kosmetyka pielęgnacyjna i upiększająca Podręcznik cz.2 Technik usług kosmetycznych
  10. Matematyka Zadania powtórkowe przed maturą Zakres rozszerzony
  11. Egzamin Zawodowy. Technik Usług Kosmetycznych. Kwalifikacja A.62. Testy i Zadania Praktyczne
  12. Podstawy fryzjerstwa. Podręcznik
  13. Sprzedaż towarów Obsługa klienta Podręcznik do nauki zawodu Technik handlowiec, Sprzedawca, Technik księgarstwa cz.1
  14. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych"
  15. Techniki fryzjerskie strzyżenia włosów, formowania fryzur i ondulowania Podręcznik do nauki zawodu Fryzjer, Technik usług fryzjerskich
  16. Projektowanie i wykonywanie lokalnej sieci komputerowej Podręcznik do nauki zawodu Technik informatyk Technik teleinformatyk
  17. Obsługa ruchu turystycznego Podręcznik do nauki zawodu Technik obsługi turystycznej cz.2 / REA
^
Cache: 0,024 s. (app-okazje-1_9.1)