Wszystkie podręczniki do szkoły zawodowej

  1. Żywienie i usługi gastronomiczne, cz.VII. Organizacja produkcji gastronomicznej
  2. Zrozumieć świat 3. Język polski, podręcznik
  3. Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
  4. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu w zawodzie Technik weterynarii Kwalifikacja R.11
  5. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu w zawodzie Technik weterynarii Kwalifikacja R.10
  6. Zbiór zadań praktycznych z kwalifikacji AU.35 (A.35) Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji
  7. Wybrane prace ślusarsko-kowalskie
  8. Utrzymanie dróg
  9. Tworzenie planu medialnego A.27.3
  10. Testy przyg. do egz. zawodowego technik handlowiec
  11. Technik budownictwa, B.30. Zestaw
  12. Techniki szycia odzieży
  13. Szablony fryzjerskie. Zeszyt ćwiczeń. Część 2
  14. Statystyka. Materiały edukacyjne w.2017 EKONOMIK
  15. Sprzedaż towarów EKONOMIK
  16. Rusztowania w budownictwie
  17. Prowadzenie działalności gospodarczej (BHP, KPS, PDG, OMZ)
  18. Program ochrony roślin sadowniczych 2018
  19. Prawo w turystyce i hotelarstwie
  20. Pracownia sprzedaży
  21. Poradnik narzędziowca
  22. Podstawy transportu
  23. Podstawy gastronomii i technologii żywności, część 2
  24. Organizowanie sprzedaży EKONOMIK
  25. Obsługa magazynów. Kwalifikacja AU.22, część 1
  26. Nowoczesne zabiegi fryzierskie
  27. Montaż, uruchamianie i konserwacja urządzeń i systemów mechatronicznych. Kwalifikacja EE.02, część 2
  28. Montaż, uruchamianie i konserwacja urządzeń i systemów mechatronicznych. Klasyfikacja EE.02, część 1
  29. Montaż, uruchamianie i konserwacja instalacji, maszyn i urządzeń elektrycznych. Kwalifikacja EE.05, część 2
  30. Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci. Kwalifikacja EE.08
  31. Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci. Kwalifikacja EE.08, część 2
  32. Modelowanie form odzieży damskiej
  33. Materiałoznawstwo odzieżowe
  34. Malarz-tapeciarz
  35. Logistyka dystrybucji
  36. Kwalifikacje E.14 i EE.09. Podstawy programowania w języku JavaScript
  37. Kwalifikacja EE.08. część 2 Systemy operacyjne
  38. Kwalifikacja A.68/AU.68. Obsługa klienta w jednostkach administracji
  39. Kwalifikacja A.68/AU.68. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Egzamin potwierdzający kwalifikacje
  40. Kwalifikacja A.36/AU.36 Odpowiedzi EKONOMIK
  41. Kwalifikacja A.36/AU.36 Egzamin w.2018 EKONOMIK
  42. Kwalifikacja A.35/AU.35 Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji Repetytorium
  43. Kwalifikacja A.35/AU.35 Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji Odpowiedzi
  44. Kwalifikacja A.26/AU.29. Sprzedaż produktów i usług reklamowych. Egzamin potwierdzający kwalifikacje
  45. Kwalifikacja A.26/AU.29. Sprzedaż produktów i usług reklamowych. Egzamin potwierdzający kwalifikacje
  46. Indeks prakt. nauki zawodu w szkołach rolniczych
  47. Fryzjer z językiem angielskim, A.19. Zestaw
  48. Elektryczne zespoły trakcyjne
  49. Ekonomia w zarysie. Podręcznik
  50. Egzamin zawodowy Technik pojazdów samochodowych Mechanik pojazdów samochodowych Kwalifikacja M.18 Repetytorium i testy
  51. Maszyny i urządzenia górnicze część 1 podręcznik dla zawodu technik górnictwa podziemnego
  52. Zrozumieć świat 2. Język polski. Podręcznik
  53. Język polski 2 ZSZ. Odkrywamy na nowo. Podręcznik. Linia NW
  54. Wykonywanie robót malarskich Kwal. B.6.1 WSIP
  55. Urządzanie i pielęgn. terenów ziel. 3 HORTPRESS
  56. Rozruch urządzeń i systemów mechatronicznych E.18.1 Podręcznik do nauki zawodu technik mechatronik
  57. Rośliny ozdobne w architekturze krajob.4 HORTPRESS
  58. Rośliny ozdobne w architekturze krajob.1 HORTPRESS
  59. Przyg. oferty produktów i usług rekl. Kwal.A.26.1
  60. Prowadzenie działalności gospod. w branży budowl.
  61. Pracownia transportu. Technik logistyk. Kwal.A.31
  62. Pracownia techniki biurowej Kwalifikacja A.35
  63. Pracownia stylizacji fryzur Kwalifikacja A.23
  64. Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
  65. Pracownia hotelarska. Dział. recepcji. Kwal.T.11
  66. Pracownia gospodarki materiałowej Kwalifikacja A.30
  67. Podejmowanie i prowadzenie dział. gosp.podr w.2016
  68. Obsługa urządzeń i systemów mechatronicznych E.18.2 Podręcznik do nauki zawodu technik mechatronik Część 2
  69. Obsługa urządzeń i systemów mechatronicznych E.18.2 Podręcznik do nauki zawodu technik mechatronik Część 1
  70. Montaż elementów i podzespołów pneumatycznych i hydraulicznych Podręcznik do nauki zawodu technik mechatronik monter mechatronik E.3.2
  71. Montaż elementów i podzespołów elektrycznych i elektronicznych Podręcznik do nauki zawodu technik mechatronik monter mechatronik E.3.3
  72. Mechanik Samochodowy PG Organizacja i prowadzenie
  73. Konserwacja instalacji urządzeń elektronicznych Podręcznik do nauki zawodu technik elektronik monter-elektronik E.6.2.
  74. BHP w branży samochodowej Efekty kształcenia wspólne dla branży
  75. BHP w branży gastronomicznej WSiP
  76. BHP w branży budowlanej WSIP
  77. Prowadzenie działalności gospodarczej w branży mechanicznej Podręcznik do kształcenia zawodowego
  78. Mechanik Samochodowy PG Naprawa elektrycznych ...
  79. Podstawy elektrotechniki i elektroniki
  80. Egzamin zawodowy Testy i zadania z rozwiązaniami Z.13
  81. Egzamin zawodowy Testy i zadania z rozwiązaniami A.28 i A.29
  82. Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.10
  83. Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... w.2014
  84. Rozliczanie wynagrodzeń i danin publicznych cz.II
  85. Rolnictwo cz. VI Produkcja roślinna HORTPRESS
  86. Planowanie i ocena sposobu żywienia Ćwiczenia Część 2
  87. Planowanie i ocena sposobu żywienia Ćwiczenia Część 1
  88. Organizacja i nadzorowanie obsługi pojazdów samochodowych Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik pojazdów samochodowych M.42
  89. Elektronika Od praktyki do teorii
  90. BHP w branży hotelarskiej Podręcznik
  91. Prawo administracyjne ćwiczenia Kwalifikacja A.68.1
  92. Egzamin zawodowy Technik usług kosmetycznych Kwalifikacja A.61 Repetytorium i testy
  93. Egzamin zawodowy Technik ekonomista Technik rachunkowości Kwalifikacja A.36 Repetytorium i testy
  94. Egzamin zawodowy Technik ekonomista Kwalifikacja A.35 Repetytorium i testy
  95. Egzamin zawodowy Fryzjer Technik usług fryzjerskich Kwalifikacja A.19 Repetytorium i testy
  96. Produkcja roślinna Środowisko i podstawy agrotechniki Rolnictwo cz.5 Podręcznik do nauki zawodu Technik rolnik
  97. Produkcja roślinna Środowisko i podstawy agrotechniki Rolnictwo cz.4 Podręcznik do nauki zawodu Technik rolnik
  98. Pracownia sprzedaży Kwalifikacja A.18 podręcznik
  99. Pracownia rachunkowości firmy handlowej Kwalifikacja A.22 podręcznik
  100. Pracownia obsługi klientów Kwalifikacja T.15 podręcznik
  101. Pracownia kosmetyczna twarzy Kwalifikacja A.61 podręcznik
  102. Obsługa turystyczna Organizacja imprez i usług turystycznych Podręcznik cz. 3
  103. Hotelarstwo Podstawy działalności przedsiębiorstwa Podręcznik cz. 5
  104. Hotelarstwo Marketing usług hotelarskich cz.6
  105. Diagnozowanie zespołów i podzespołów pojazdów samochodowych Kwalifikacja M.18.1
  106. Żyw. i u. g. cz.I Tech. gast. Kw.T.6 Sporz. potra
  107. Żywienie i usługi gastr. cz.II Tech. gast. z tow.
  108. Rachunkowość Handlowa część II w.2015 PADUREK
  109. Matematyka ZSZ kl 1-3 podr NPP w.2015 Cewe PODKOWA
  110. Egz. potw. kwal. zawod. A.18 Rozw. zad. EKONOMIK
  111. Diagnozowanie podzespołów i zespołów pojazdów samochodowych
  112. Odkrywamy na nowo. Język polski. Podręcznik. Klasa 1. Część 1. Zasadnicza szkoła zawodowa
  113. Eksploatacja maszyn i urządzeń elektrycznych. Podręcznik do nauki zawodu technik elektryk. Kwalifikacja E.24.1. Szkoła ponadgimnazjalna
  114. Wykonywanie połączeń materiałów Podręcznik do nauki zawodów
  115. Matematyka 1 Podręcznik wieloletni
  116. Podstawy konstrukcji maszyn z elementami bhp, podręcznik
  117. Nadzorowanie przebiegu produkcji. Podręcznik do nauki zawodu technik mechanik. Kwalifikacja M.44.2. Szkoła ponadgimnazjalna
  118. Usługi gastronomiczne Podręcznik Technik żywienia i usług gastronomicznych
  119. Konserwacja instalacji elektrycznych Podręcznik do nauki zawodu
  120. Rozliczanie wynagrodzeń i danin publicznych cz.I
  121. Rachunkowość Finansowa Część III
  122. Rachunkowość Finansowa Część II
  123. Przeszłość to dziś CD kl. I cz.I Średniowiecze...
  124. Organizacja i monitorowanie procesów transp
  125. Egz. potw. kwal. zawod. A.18 Przykł. zad
  126. Tworzenie baz danych i administrowanie bazami danych
  127. Podwozia i nadwozia pojazdów samochodowych. Podstawy budowy, diagnozowania i naprawy. Podręcznik
  128. Obsługa turystyczna. Podstawy turystyki. Podręcznik część 4
  129. Podstawa finansów publicznych podręcznik
  130. Kadry i płace. Podręcznik
  131. Egzamin zawodowy. Technik handlowiec. Kwalifikacja A.22. Testy i zadania praktyczne
  132. Egzamin zawodowy. Kelner. Kwalifikacja T.9. Repetytorium i testy
  133. Działalność usługowa we fryzjerstwie. Fryzjer. Kwalifikacja A.19. Fryzjerstwo tom. 3 podręcznik
  134. Zasady żywienia. Technik żywienia i usług gastronomicznych kwalifikacja T.15.1. Podręcznik. Część 2
  135. Zasady żywienia. Podręcznik. Część 1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1
  136. Turystyka. Tom 5. Organizacja imprez i usług turystycznych. Podręcznik. Część 1
  137. Pracownia urządzeń techniki komputerowej. Kwalifikacja E.12 Technik informatyk
  138. Organizowanie usług kelnerskich kelner kwalifikacja t.10. Ćwiczenia
  139. Organizacja imprez i usług turystycznych.Tom 5. Część 3. Turystyka. Podręcznik
  140. Egzamin zawodowy technik informatyk, technik teleinformatyk. Kwalifikacja e.13. Repetytorium i testy
  141. Egzamin zawodowy technik informatyk. Kwalifikacja e.14. Repetytorium i testy
  142. Poradnik mechatronika
  143. Edukacja otwarta na języki
  144. Podstawy lakiernictwa samochodowego
  145. Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik usług fryzjerskich A.23
  146. Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik rachunkowości A.65
  147. Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik pojazdów samochodowych M.42
  148. Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik mechanik M.44
  149. Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik logistyk A.32
  150. Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik logistyk A.31
  151. Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik logistyk A.30
  152. Sztuka pozłotnictwa i inne techniki zdobienia
  153. Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik budownictwa. Kwalifikacja B.30. Sporządzanie kosztorysów oraz przygotowywa
  154. Wykonywanie tynków Podręcznik do nauki zawodów Murarz tynkarz Technik budownictwa Kwalifikacja B.18.3
  155. Wykonywanie murowanych konstrukcji budowlanych Podręcznik do nauki zawodów Murarz tynkarz Technik budownictwa Kwalifikacja B.18.2
  156. Stylizacja fryzur Technik usług fryzjerskich Kwalifikacja A.23.2 podręcznik
  157. Procesy technologiczne w gastronomi Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Kwalifikacja T.6 ćwiczenia cz.2 / REA
  158. Postępowanie administracyjne podręcznik
  159. Postępowanie administracyjne ćwiczenia
  160. Podstawy działalności gospodarczej w turystyce Turystyka tom II Technik obsługi turystycznej Kwalifikacja T.13 i T.14 podręcznik / REA
  161. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji A.35
  162. Organizacja pracy w hotelarstwie Hotelarstwo tom II Technik ohotelarstwa Kwalifikacja T.11 podręcznik cz.1 / REA
  163. Obsługa informatyczna w hotelarstwie Ćwiczenia do nauki zawodu Technik hotelarstwa / REA
  164. Marketing usług turystycznych Turystyka tom III Technik obsługi turystycznej Kwalifikacja T.14 podręcznik / REA
  165. Kuchar Technik żywienia i usług gastronomicznych. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. cz.2
  166. Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15 Testy i zadania praktyczne
  167. Egzamin zawodowy Technik obsługi turystycznej Kwalifikacja T.14 Testy i zadania praktyczne
  168. Dłonie stopy ciało Kosmetyka pielęgnacyjna i upiększająca Podręcznik cz.2 Technik usług kosmetycznych
  169. Powtórka przed maturą. Matematyka
  170. Matematyka. Repetytorium maturzysty
  171. Repetytorium maturzysty. Język niemiecki
  172. Repetytorium maturzysty. Geografia
  173. Język angielski. Repetytorium maturzysty
  174. Geografia z ochroną i kształtowaniem środowiska
  175. Testy kwalifikacja A.30 Org. i monit. przepływu
  176. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz.
  177. Matematyka Zadania powtórkowe przed maturą Zakres rozszerzony
  178. Matematyka Kompendium maturalne Zakres rozszerzony
  179. Przewóz ładunków
  180. Spawanie w osłonie gazów metodą TIG
  181. Branża rolnictwo i ogrodnictwo. Podstawy architektury krajobrazu. Podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 2 - szkoła ponadgimnazjalna
  182. Religia. Zespół Szkół Zawodowych klasa 3. Podręcznik. Mocni miłością (2014)
  183. Branża ekonomia i rachunkowość. Pracownia rachunkowości. Dokumenty Kwalifikacja A.36. Nauczanie zawodowe. Podręcznik. Część 1 - szkoła ponadgimnazjalna
  184. Branża turystyka i hotelarstwo. Obsługa konsumenta. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12. Zeszyt ćwiczeń. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna
  185. Branża turystyka i hotelarstwo. Podstawy turystyki. Turystyka tom I. Technik obsługi turystycznej podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna
  186. Branża fryzjerstwo i kosmetyka. Kosmetyka pielęgnacyjna i upiększająca. Dłonie stopy ciało. Część 1. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna
  187. Zarządzanie działalnością handlową. Podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec
  188. Przedsiębiorca w handlu. Kwalifikacja A.18. Prowadzenie sprzedaży. Tom 4 podręcznik
  189. Egzamin zawodowy. Technik budownictwa. Murarz tynkarz. Kwalifikacja B.18 Testy i zadania praktyczne
  190. Egzamin zawodowy. Technik budownictwa. Betoniarz zbrojarz. Kwalifikacja B.16 Testy i zadania praktyczne
  191. Branża ekonomia i rachunkowość. Przedsiębiorca w handlu. Prowadzenie sprzedaży. Tom 4. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna
  192. Stylizacja. Kreowanie wizerunku we fryzjerstwie. Tom 1
  193. Branża turystyka i hotelarstwo. Działalność recepcji - podręcznik. Nauczanie zawodowe. Część 3 - szkoła ponadgimnazjalna
  194. Branża fryzjerstwo i kosmetyka. Fryzjerstwo. Tom 2. Techniki fryzjerskie. Kwalifikacja A.19. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna
  195. Branża fryzjerstwo i kosmetyka. Fryzjerstwo. Tom 1. Podstawy fryzjerstwa. Kwalifikacja A.19. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna
  196. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.12. Obsługa gości podczas pobytu w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
  197. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom 1
  198. Spawanie Wiadomości podstawowe. Podręcznik dla spawaczy i personelu nadzoru spawalniczego
  199. Biologia Matura 2015 Zbiór zadań wraz z odpowiedziami tom 2
  200. Branża gastronomia. Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Technik hotelarstwa Kwalifikacja T.12. REA. Nauczanie zawodowe. Podręcznik - szkoła ponadgimnazjalna
  201. Branża gastronomia. Obsługa kelnerska. Kelner Kwalifikacja T.9. Podręcznik. Część 2. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna
  202. Medycyna estetyczna i kosmetologia
  203. Technologie Produkcji Cukierniczej. Wyroby Cukiernicze. Część 2. Podręcznik Do Nauki Zawodu Cukiernik
  204. Organizacja i Techniki Sprzedaży. Prowadzenie Sprzedaży. Tom II. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Handlowiec
  205. Obsługa Klientów. Podręcznik do Nauki Technik Handlowiec/Sprzedawca
  206. Marketing Usług Hotelarskich. Hotelarstwo. Część 1. Podręcznik Do Nauki Zawodu Technik Hotelarstwa
  207. Egzamin Zawodowy. Technik Usług Kosmetycznych. Kwalifikacja A.62. Testy i Zadania Praktyczne
  208. Egzamin Zawodowy. Technik Pojazdów Samochodowych. Mechanik Pojazdów Samochodowych. Testy i Zadania Praktyczne
  209. Egzamin Zawodowy. Technik Informatyk. Projektowanie Lokalnych Sieci Komputerowych i Administrowanie Sieciami. Testy i Zadania Praktyczne
  210. Egzamin Zawodowy. Technik Hotelarstwa. Testy i Zadania Praktyczne
  211. Egzamin Zawodowy. Technik Handlowiec. Sprzedawca. Technik Księgarstwa. Testy i Zadania Praktyczne
  212. Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń. Część 1. Kelner, kwalifikacja T.9
  213. Obsługiwanie gości. Kelner kwalifikacja. Zeszyt ćwiczeń. Część 2
  214. Obsługa kelnerska. Podręcznik. Część 1
  215. Matura od 2015. Język polski. Zadania maturalne wokół tekstów kultury
  216. Wykonywanie zabiegów kosmetycznych twarzy. Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji A.61
  217. Podstawy fryzjerstwa. Podręcznik
  218. Matura 2015 Arkusze maturalne Matematyka Matura Poziom podstawowy
  219. Obsuga ruchu turystycznego. Podręcznik. Część 3 REA-WSiP
  220. Kadry i pace PADUREK
  221. Język angielski zawodowy. Prowadzenie sprzeday w praktyce. Tom 5
  222. Wstęp do kosmetyki Technik usług kosmetycznych Podręcznik
  223. Sprzedaż imprez i usług turystycznych Podręcznik do nauki zawodu Technik obsługi turystycznej cz.2
  224. Projektowanie fryzur Podręcznik do nauki zawodu Technik usług fryzjerskich
  225. Odzysk i recykling materiałów polimerowych
  226. Wiedza o społeczeństwie diagramy
  227. Organizowanie sprzedaży część 1. Towar jako przedmiot handlu 2
  228. Mit Beruf auf Deutsch Podręcznik Profil turystyczno-gastronomiczny. Szkoły ponadgimnazjalne
  229. Język angielski zawodowy w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń. Szkoły ponadgimnazjalne
  230. Higiena podręcznik. Zasadnicza szkoła zawodowa, szkoła policealna
  231. Deutsch für Profis. Branża mechaniczna
  232. 111 zadań z chemii ogólnej i nieorganicznej z pełnymi rozwiązaniami krok po kroku. Materiały pomocnicze do nauki chemii
  233. 105 zadań z reakcji redoks i elektrochemii z pełnymi rozwiązaniami krok po kroku... Materiały pomocnicze do nauki chemii
  234. Towar jako przedmiot handlu Prowadzenie sprzedaży Podręcznik Tom 1
  235. Zasady Rachunkowości Finansowej
  236. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1 Podręcznik
  237. Rozliczenia podatkowe ćw.2
  238. Rachunkowość Finansowa Część I w.2013
  239. Przygotowanie stali zbrojeniowej do montażu WSiP
  240. Przedsiębiorstwo gastronomiczne
  241. Pracownia diagnostyki pojazdów samochodowych
  242. Mit Beruf auf Deutsch Język niemiecki zawodowy Podręcznik z ćwiczeniami
  243. Język angielski zawodowy w br. samochodowej NPP
  244. Informacja turystyczna Bazy danych i materiały promocyjne Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej część 2
  245. Geografia turystyczna Część 1 Podręcznik
  246. Fizyczno-chemiczne badanie wody i ścieków
  247. Usługi gastronomiczne Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych
  248. Sprzedaż towarów Obsługa klienta Podręcznik do nauki zawodu Technik handlowiec, Sprzedawca, Technik księgarstwa cz.1
  249. Język angielski zawodowy w budownictwie Ćwiczenia
  250. Informacja turystyczna Geografia turystyczna Podręcznik do nauki zawodu Technik obsługi hotelarskiej cz.1
  251. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. "Sporządzanie potraw i napojów"
  252. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych"
  253. Zabiegi upiększające twarzy, szyi i dekoltu Podręcznik do nauki zawodu Technik usług kosmetycznych
  254. Zabiegi pielęgnacyjne twarzy, szyi i dekoltu Podręcznik do nauki zawodu Technik usług kosmetycznych
  255. Zabiegi pielęgnacyjne i upiększające dłoni i stóp Podręcznik do nauki zawodu Technik usług kosmetycznych
  256. Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik dla zawodu Kucharz małej gastronomii / REA
  257. Wykonywanie mieszanek betonowych Podręcznik do nauki zawodu Technik budownictwa Betoniarz-zbrojarz
  258. Użytkowanie urządzeń peryferyjnych komputera osobistego Podręcznik do nauki zawodu Technik informatyk
  259. Usługi żywieniowe w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa
  260. Tworzenie stron internetowych Podręcznik do nauki zawodu Technik informatyk cz.1
  261. Technologia gastronomiczna Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Podręcznik do nauki zawodu...
  262. Techniki fryzjerskie strzyżenia włosów, formowania fryzur i ondulowania Podręcznik do nauki zawodu Fryzjer, Technik usług fryzjerskich
  263. Techniki fryzjerskie pielęgnacji włosów Podręcznik do nauki zawodu Fryzjer Technik usług kosmetycznych
  264. Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz
  265. Przygotowanie stanowiska komputerowego do pracy Podręcznik do nauki zawodu Technik informatyk cz.2
  266. Projektowanie i wykonywanie lokalnej sieci komputerowej Podręcznik do nauki zawodu Technik informatyk Technik teleinformatyk
  267. Podstawy żywienia człowieka Podręcznik do nauki zawodów Kucharz, Technik żywienia i gospodarstwa domowego, Kelner cz.1 / REA
  268. Podstawy turystyki Podręcznik do nauki zawodu Technik obsługi turystycznej / REA
  269. Podstawy prawa i postępowania administracyjnego Podręcznik do nauki zawodu Technik administracji
  270. Podstawy anatomiczno-dermatologiczne w kosmetyce Podręcznik do nauki zawodu Technik usług kosmetycznych
  271. Planowanie, analiza ekonomiczna i sprawozdawczość Podręcznik do nauki zawodu Technik ekonomista
  272. Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych
  273. Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa cz.1 / REA
  274. Organizacja i technologia robót wykończeniowych Podręcznik do nauki zawodu Technik budownictwa
  275. Organizacja i technologia robót stanu surowego Podręcznik do nauki zawodu Technik budownictwa
  276. Organizacja i techniki sprzedaży Prowadzenie sprzedaży Podręcznik Tom 2
  277. Obsługa ruchu turystycznego Podręcznik do nauki zawodu Technik obsługi turystycznej cz.2 / REA
  278. Obsługa klientów Prowadzenie sprzedaży Tom 3
  279. Naprawa pojazdów samochodowych. Kwalifikacja M.18.2
  280. Naprawa komputera osobistego Podręcznik do nauki zawodu Technik informatyk
  281. Montaż zbrojenia w deskowaniach Podręcznik do nauki zawodu Technik budownictwa Betoniarz-zbrojarz
  282. Matematyka ZSZ kl.2 zbiór zadań
  283. Matematyka ZSZ kl.1-2 Zbiór zadań cz.2
  284. Maszyny i urządzenia górnicze Podręcznik dla zawodu Technik górnictwa podziemnego cz.1 / REA
  285. Marketing w działalności gospodarczej Podręcznik do nauki zawodu Technik handlowiec
  286. Kardy i płace Podręcznik do nauki zawodu Technik ekonomista
  287. Język angielski zawodowy w branży mechanicznej i samochodowej Ćwiczenia
  288. Język angielski zawodowy w branży ekonomicznej Ćwiczenia
  289. Inwentaryzacja Podręcznik do nauki zawodu Technik ekonomista, Technik rachunkowości
  290. Funkcjonowanie przedsiębiorstw Podstawy prawa Podręcznik do nauki zawodu Technik ekonomista cz.1
  291. Funkcjonowanie przedsiębiorstw Podstawy funkcjonowanie przedsiębiorstw Podręcznik do nauki zawodu Technik ekonomista cz.2
  292. Elektryczne i elektroniczne wyposażenie pojazdów samochodowych Podręcznik cz.2 Technik pojazdów samochodowych
  293. Dokumentacja ekonomiczno-finansowa Podręcznik do nauki zawodu Technik handlowiec
  294. Diagnostyka pojazdów samochodowych Podręcznik do nauki zawodu Technik pojazdów samochodowych Mechanik pojazdów samochodowych
  295. Bezpieczeństwo i higiena pracy Podręcznik do nauki zawodu Efekty kształcenia dla wszystkich zawodów
  296. Betonowanie i pielęgnacja betonu Podręcznik do nauki Technik budownictwa Betoniarz-zbrojarz
  297. Bazy danych i systemy baz danych Podręcznik do nauki zawodu Technik informatyk
  298. Administrowanie sieciowymi systemami operacyjnymi Podręcznik do nauki zawodu Technik informatyk Technik teleinformatyk
  299. Sporządzanie i Ekspedycja Potraw i Napojów. Część 1. Technologia Gastronomiczna
  300. Techniki fryzjerskie Zmiany koloru włosów Podręcznik do nauki zawodu
^
No-cache: 0,7436 s. (app-okazje-3_0.1)